Ukázka jídel a produktů

tato jídla jsou připravena z:
čerstvé zeleniny, která je ručně mechanicky očištěna a z větší části také ručně nakrájena 
- polotovarů a dochucovadel odpovídajích makrobiotickým zásadám a požadavkům od prověřených výrobců a dodavatelů (tofu , tempeh , robi , seitan , pickles, umeocet , shoyu, tamari ...)
- obilovin a luštěnin ( v bio i konvenční kvalitě ) , které jsou předem vhodně upraveny a očištěny od nevhodných a zátěžových látek ( namáčení , vaření s mořskými řasami )

- vlastní nakládané rychlokvašené zeleniny z kameninových nádob ( pickles ) 

Dále se Vám v našich jídlech dostane panenských olejů z prvního lisování a koření od specializových prodejců. 

Skladba jídla je dodržována podle zásad makrobiotiky tzn. 15 - 20% luštěniny, 50% obilovin a 30 až 35% tepelně upravené zeleniny + většinu týdne doplněk z mléčně kvašené zeleniny ( pickles ). 

Není nastaven žádný stálý jídelníček, a proto jsou jídla neustále obměňována a snažíme se o dodržení pestrosti jak po stránce ingrediencí, čerstvosti a sezónnosti zeleniny tak i po stránce změn dle ročních období.