Archív jídel

Úterý 10. 10. 2023

Polévka: bulharská s fazolovými lusky (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: obilné placky ala bramborák, dušené zelí, červená řepa, tofunéza a žlutý hrách na cibulce (Alergeny 1,6)


Pondělí 09. 10. 2023

Polévka: kulajda s žampióny (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: obalované tofu v hrašce, dlouhozrnná rýže se zrnem quinoa, dušená dýně na kari a restovaný pórek na worchesteru (Alergeny 6)


Pátek 06. 10. 2023

Polévka: sicilská s oregánem (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: neloupaná červená čočka s chilli vývarem, bulgur s praženými semínky, pečené žampióny , dušená mrkev na kurkumě a dresing (Alergeny 1,6,11)


Čtvrtek 05. 10. 2023

Polévka: kapustová s muškátovým květem (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: celozrnné těstoviny se strouhaným tofu, špenátem, salátem z červené řepy a pečenou dýní s bazalkou (Alergeny 1,6)


Středa 04. 10. 2023

Polévka: hrachovka se žlutým hrachem (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: segedínský guláš s celozrnným špaldovým knedlíkem a seitanem (Alergeny 1,6)


Úterý 03. 10. 2023

Polévka: rajská s rýžovými kolínky (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: zeleninová směs s tempehem a žampióny, polentová kaše, hráškové pyré, kyselá okurka, restovaná cibulka a pečený libanonský chléb (Alergeny 1,6)


Pondělí 02. 10. 2023

Polévka: frankfurtská s tofu párkem (Alergeny 6,9)

Hlavní jídlo: omáčka z fazole pinto s mahá kořením, rýžovojáhelné koule obalované v sezamu, zelný salát s pickles a celerové hranolky (Alergeny 6,9,11)


Pátek 29. 09. 2023

Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, celerem, květákem, dýní a provensálským kořením (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: seitan s restovanou cibulkou a orientální hořčicí, nachos, bílá basmati rýže s kukuř. kuskusem, obalované žampióny v hrašce, česnekový dresing, červená řepa s balsamicem a restovaný pórek s černým sezamem a teriyaki (Alergeny 1,6,10,11)


Čtvrtek 28. 09. 2023

Polévka: dnes nevaříme - zítra ano

Hlavní jídlo:


Středa 27. 09. 2023

Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, mrkví, pórkem, cibulkou a bezlepkovým kuskusem (Alergeny 9)

Hlavní jídlo: fazole adzuki na cibulce s petrželí a kořením šangrilla, obilné placky s bazalkou a oregánem, kukuřice s thajským kari a kokos.smetánkou, pórkový dresing a dušený celer (Alergeny 1,6,9)