Archív jídel
Úterý 10. 10. 2023
Polévka: bulharská s fazolovými lusky (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: obilné placky ala bramborák, dušené zelí, červená řepa, tofunéza a žlutý hrách na cibulce (Alergeny 1,6)
Pondělí 09. 10. 2023
Polévka: kulajda s žampióny (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: obalované tofu v hrašce, dlouhozrnná rýže se zrnem quinoa, dušená dýně na kari a restovaný pórek na worchesteru (Alergeny 6)
Pátek 06. 10. 2023
Polévka: sicilská s oregánem (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: neloupaná červená čočka s chilli vývarem, bulgur s praženými semínky, pečené žampióny , dušená mrkev na kurkumě a dresing (Alergeny 1,6,11)
Čtvrtek 05. 10. 2023
Polévka: kapustová s muškátovým květem (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: celozrnné těstoviny se strouhaným tofu, špenátem, salátem z červené řepy a pečenou dýní s bazalkou (Alergeny 1,6)
Středa 04. 10. 2023
Polévka: hrachovka se žlutým hrachem (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: segedínský guláš s celozrnným špaldovým knedlíkem a seitanem (Alergeny 1,6)
Úterý 03. 10. 2023
Polévka: rajská s rýžovými kolínky (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: zeleninová směs s tempehem a žampióny, polentová kaše, hráškové pyré, kyselá okurka, restovaná cibulka a pečený libanonský chléb (Alergeny 1,6)
Pondělí 02. 10. 2023
Polévka: frankfurtská s tofu párkem (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: omáčka z fazole pinto s mahá kořením, rýžovojáhelné koule obalované v sezamu, zelný salát s pickles a celerové hranolky (Alergeny 6,9,11)
Pátek 29. 09. 2023
Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, celerem, květákem, dýní a provensálským kořením (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: seitan s restovanou cibulkou a orientální hořčicí, nachos, bílá basmati rýže s kukuř. kuskusem, obalované žampióny v hrašce, česnekový dresing, červená řepa s balsamicem a restovaný pórek s černým sezamem a teriyaki (Alergeny 1,6,10,11)
Čtvrtek 28. 09. 2023
Polévka: dnes nevaříme - zítra ano
Hlavní jídlo:
Středa 27. 09. 2023
Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, mrkví, pórkem, cibulkou a bezlepkovým kuskusem (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: fazole adzuki na cibulce s petrželí a kořením šangrilla, obilné placky s bazalkou a oregánem, kukuřice s thajským kari a kokos.smetánkou, pórkový dresing a dušený celer (Alergeny 1,6,9)