Archív jídel
Úterý 06. 12. 2022
Polévka: pórková s lámankou (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: zbojnické fazole s ovesným knedlíkem, špenátem a celerovými dukátky (Alergeny 1,6,9,10)
Pondělí 05. 12. 2022
Polévka: čočková s garam masalou (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: placky ala bramborák, seitan na žampiónech a zelný salát s restovanou mrkví, kukuřicí a nakládanou zeleninou (Alergeny 1,6)
Pátek 02. 12. 2022
Polévka: kapustová s muškátovým květem (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: celozrnná palačinka se zeleninovou směsí, strouhaným tofu, čerstvými klíčky a semínkovým dresingem (Alergeny 1,6,11)
Čtvrtek 01. 12. 2022
Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, petrželí, dýní, kukuřicí a zrnem quinoa (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: karbanátek s kořením šangrilla, polentová kaše s batátovým pyré, pórkové restované nudličky s teriyaki, šalša a kyselá okurka (Alergeny 6)
Středa 30. 11. 2022
Polévka: hrachovka se žlutým hrachem (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: rizoto z dvoubarevné rýže s tempehem a zeleninovou na kari, salát z červené řepy s kedlubnem a křenem (Alergeny 6)
Úterý 29. 11. 2022
Polévka: frankfurtská s tofu párkem (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: kroupové placky s provensálským kořením, fazole adzuki na cibulce, zelný salát s hořčicí a celerové hranolky s garam masalou (Alergeny 1,6,9,10)
Pondělí 28. 11. 2022
Polévka: batátová krémová s praženými semínky (Alergeny 6,9,11)
Hlavní jídlo: cizrna na paprice s bulgurem a kuskusem, zadělávanou mrkví s fazol. lusky, kukuřicí a adžikou, pickles a blanšírované zelí s balsamicem (Alergeny 1,6)
Pátek 25. 11. 2022
Polévka: zeleninový vývar s mořskou řasou, celerem, mrkví, petrželí a rýžovými nudlemi (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: zeleninová směs s tempehem, mrkvová polenta, špenát a tzatziki (Alergeny 6)
Čtvrtek 24. 11. 2022
Polévka: kulajda s houbami (Alergeny 6,9)
Hlavní jídlo: bílé tofu s omáčkou z červené čočky s kořením šangrilla, celozrnný špaldový knedlík, celerový salát, hořčičný dip (Alergeny 1,6,9,10)
Středa 23. 11. 2022
Polévka: kapustová s tymiánem (Alergeny 9)
Hlavní jídlo: karbanátek v rýžovém papíře, mrkvovo- batátová omáčka se zázvorem, salát z červené řepy, pórkový dresing s jarní cibulkou a klíčky amarantu a kopru (Alergeny 6)